Nieuwsbrief 05 juni 2020

Uit het bestuur
Een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Een seizoen dat begon met veel enthousiasme; nieuwe teams; nieuwe werkgroepen; nieuwe bestuursleden. Het werd abrupt gestopt door een onzichtbaar virus. Gelukkig hielden we onderling op andere manieren contact en daagden velen elkaar uit via app en andere sociale media om sportieve acties uit te voeren. 
Zonder de gebruikelijke laatste trainingsavond en ledenvergadering komt er nu toch officieel een eind aan seizoen 2019-2020 en gaan we ons druk maken voor een nieuw seizoen. 
 
Start komend seizoen
Met de zomer in aantocht mogen wij volleyballers ook voorzichtig vooruitkijken naar het komende seizoen. Buiten mag er al weer met aanpassingen getraind worden. Ook binnen worden de eerste voorzichtige stappen gezet. De verwachting is dan ook dat wij in september 2020 weer mogen beginnen. De eerste trainingsavond zal dan zijn op maandag 7 september.
 
Teamindeling
Het is nu erg lastig om een goede teamindeling te maken, mede doordat er nu niet een duidelijke selectie te maken is. We houden nu zoveel mogelijk nog de bestaande teams aan en gaan zodra we weer de zaal in mogen samen met de trainers de definitieve samenstelling maken. Er zijn voor de Nevobo competitie 2 damesteams, 2 herenteams, een jeugd B team en een jeugd jongens/mix A team opgegeven.
 
Trainingstijden
We hebben een eerste keus gemaakt, maar is nog een beetje afhankelijk of we voor de jeugd trainer of trainers kunnen vinden.
veld 1:                                     veld 2:                                     veld 3:
18.30-19.30      CMV              18.30-19.45      D.D.                18.30-20.30      jeugd A/Heren 2
19.30-20.00      jeugd B          19.45-21.00      Dames 2
                                                21.00-22.30      Dames 1         20.30-22.30      Heren 1
 
Oproep nieuwe recreanten
Voor de recreantengroep zijn wij nog op zoek naar aanvulling. Ken jij iemand die dit graag zou willen, of hierover heeft nagedacht, meld dit dan even bij het secretariaat! Zo kunnen wij er voor zorgen dat de recreanten ook het komende seizoen met een complete groep kunnen volleyballen.
De recreanten spelen elke donderdagavond van 20:00 tot 21:30 in de gymzaal van het Lauwers college in Buitenpost (De Hoefslag 40, Buitenpost)
 
Oproep voor trainers CMV & B jeugd
Voor deze jeugdgroepen zijn wij nog opzoek naar een trainer of trainers. Op dit moment trainen beide jeugdgroepen vanaf 18.30 uur achter elkaar. Dit kan nog worden aangepast wanneer dat beter past bij je eigen trainingstijd. Lijkt je dit leuk om te doen, of samen met iemand te doen; meld je dan bij André Folmer of secretariaat.
 
Algemene ledenvergadering
Met de hoop dat we in september weer kunnen starten stellen we de ledenvergadering vast voor donderdag 10 september om 19.30 uur in sporthal De Houtmoune.
 
Shirts en spelerspassen inleveren
Nog een oproep aan alle aanvoerders om de shirts en spelerspassen in te leveren bij André Folmer, Concourslaan 11. Neem in ieder geval even contact met hem op, zodat we kunnen zorgen dat alles ook voor het nieuwe seizoen in orde is.

Namens het bestuur, iedereen bedankt voor de inzet afgelopen seizoen. Een hele fijne zomer, misschien zelfs met regelmatig volleyballen op het gras of in het zand. Graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

Het bestuur: Wiedeke Hoekstra, Bert van der Kruijt, Maurits Buist en Marian Folmer

error: Content is protected !!