Nieuwsbericht Covid-19 okt 2020

Covid-19 oktober stop

Zoals jullie allemaal al hebben meegekregen heeft de regering verdere maatregelen getroffen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Voor ons als sportvereniging houdt dit concreet in:
1.         Alle competities, inclusief de Eredivisie- en jeugdcompetities, worden voor 4 weken stilgelegd. 
2.         Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen (inclusief trainer) per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter.  
3.         Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen club zijn toegestaan.Het complete nieuwsbericht hierover kun je vinden via de volgende link:
https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/10/13/volledige-competitie-tijdelijk-stilgelegd

Concreet is het voor VC Buitenpost nu zo dat er vanaf woensdagavond 14 oktober niet meer door de senioren kan worden getraind op de maandagavond in de sporthal en de recreanten op donderdagavond in het Lauwers College. Voorlopig eerst voor 4 weken.

De jeugdgroepen, CMV (18.30-19.30), jeugd-C (18.30-19.30), jeugd-B (19.30-20.30) en heren 3 (19.00-20.30) blijven wel trainen. 

Er zijn geen competitiewedstrijden voor zowel de jeugd als senioren de komende weken, ook de CMV toernooien voor de komende weken komen te vervallen. 

De Nevobo komt binnenkort met een voorstel betreffende de teamgelden, ook het bestuur zal met een voorstel komen hoe financieel om te gaan met deze verplichte stop.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VC Buitenpost
Wiedeke, Marian, Bert en Maurits

error: Content is protected !!