Welkom bij V.C. Buitenpost

Sponsoren van VC-Buitenpost

Laatste nieuwsberichten

Seizoen afsluiting Volleybalvereniging VCB

Op Maandagavond 27 mei vond de feestelijke afsluiting van het volleybalseizoen plaats bij Volleybalvereniging VCB. De avond begon met een toernooitje voor de jeugd, waarbij spelers van verschillende teams en niveaus door elkaar werden gehusseld. Na de jeugd was het de beurd aan de senioren, ook hier werden de leden gehusseld. Dit zorgde voor een gezellige en ongedwongen sfeer waarin iedereen de kans kreeg om met nieuwe mensen samen te spelen en te genieten van de sport.

Na de wedstrijden verzamelde iedereen zich in de kantine voor de prijsuitreiking. De voorzitter sprak lovende woorden over de inzet en het enthousiasme van alle leden gedurende het seizoen. Bijzondere prestaties werden in het zonnetje gezet, zoals het heren 1 team dat kampioen werd in hun klasse en de jeugdspelers die opvallende vooruitgang hebben geboekt.

 

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje in de kantine. Er werd veel gelachen, nagepraat over het afgelopen seizoen en vooruitgeblikt op de komende wedstrijden en trainingen.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers was de seizoen afsluiting een groot succes. Volleybalvereniging VCB kijkt terug op een prachtig seizoen en kijkt vol enthousiasme uit naar het volgende jaar.

Seizoen afsluiting Volleybalvereniging VCB

Op Maandagavond 27 mei vond de feestelijke afsluiting van het volleybalseizoen plaats bij Volleybalvereniging VCB. De avond begon met een toernooitje voor de jeugd, waarbij spelers van verschillende teams en niveaus door elkaar werden gehusseld. Na de jeugd was het

Lees verder
Kalender
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
error: Content is protected !!